De belevingswerelden van IS-X

De opleidingen van de IS-X Academy zijn onderverdeeld in drie belevingswerelden voor een goede connectie tussen het kennis, ervaring en verwachting. Kies voor een opleiding in Explore of Excel om een specifieke opleiding te laten matchen met het intensiteitsniveau dat u zoekt. Of kijk in Enrich wanneer u aan de slag wil met materie die buiten beroepsspecifieke handelingen vallen maar waarmee u wel regelmatig geconfronteerd wordt.

Explore the lab

De opleidingen & trianingen onder Explore zijn er voor iedereen die op een gedegen en aantrekkelijke wijze kennis wil maken met laboratoriumtechnieken zoals gaschromatografie, massaspectrometrie of juist opgedane praktijkervaringen wil koppelen aan eengoede theoretische basis.

Excel your knowledge

De opleidingen & trianingen onder Excel zijn er voor de laboratoriumprofessionals met vakkennis en -ervaring, die behoefte hebben aan verdieping, hun vaardigheden willen verbreden of actuele problematiek vanuit een ander perspectief willen benaderen.

Enrich your work

De opleidingen & trianingen onder Enrich zijn er om onderwerpen buiten de reguliere laboratoriumtechnieken te behandelen, waarmee men in de dagelijkse (lab)praktijk wordt geconfronteerd.

Filter Categories
Alles
Explore
Excel
Enrich

Chromatografie Competentie Check

Snel op weg naar de juiste opleiding

Het succesvol doorlopen van een opleiding wordt medebepaald door een goed gekozen opleiding. Een te hoge verwachting of intensiteit is niet alleen vervelend voor de cursist, het resulteert helaas ook in een teleurstellende implementatie van de verworven kennis in de praktijk en een verspilling van uw opleidingsbudget.

Bent u verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma van laboratoriummedewerkers? Met de Chromatografie Competentie Check wordt het bepalen van de juiste cursus voor uw medewerkers kinderspel. Deze objectieve methode biedt snelle en concrete resultaten over de actuele chromatografische kennis, afgestemd op het functieprofiel en het competenties. De basis voor een adequate invulling van het persoonlijk ontwikkelingsplan van uw medewerkers. Uitstekend inzetbaar wanneer u een uitgebreid opleidingsprogramma voor meerdere medewerkers moet opzetten of wanneer u een persoonlijk ontwikkelingsplan samenstelt.

Stapsgewijs naar het gewenste niveau

In vier stappen biedt de Chromatografie Competentie Check helderheid. In een inventariserend gesprek bespreken we het gewenste competentieniveau en de analysegebieden waarop we gaan testen. Daaruit volgen (in overleg met u) een 15- tot 25-tal meerkeuzevragen met zowel een theoretische als praktische benadering.

De test wordt bij u op locatie gelijktijdig bij alle analisten afgenomen waarbij zij zelf het tempo kunnen bepalen in een tijdslimiet van 1 uur. De resultaten van de test worden door ons in een heldere rapportage verwerkt waarbij resultaten op losse vragen, het groepsniveau en per individu of deel van een afdeling kunnen worden weergegeven. Deze uitgebreide test wordt in uw bedrijf uitgevoerd. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Chromatografie Competentie Check

Aan de slag met een passende opleiding

Vindt uw opleiding in Explore, Excel of Enrich of met de Chromatografie Competentie Check. Deze objectieve methode biedt snelle en concrete resultaten en maakt van uw opleiding een aangenaam en succesvol traject.

© IS-X Academy | IS-X Academy is onderdeel van Interscience B.V. Concept & Design: Reclame Enzo