De belevingswerelden van IS-X

De opleidingen van de IS-X Academy zijn onderverdeeld in drie belevingswerelden voor een goede connectie tussen het kennis, ervaring en verwachting. Kies voor een opleiding in Explore of Excel om een specifieke opleiding te laten matchen met het intensiteitsniveau dat u zoekt. Of kijk in Enrich wanneer u aan de slag wil met materie die buiten beroepsspecifieke handelingen vallen maar waarmee u wel regelmatig geconfronteerd wordt.  Lees hier meer over de inhoud van deze belevingswerelden

Explore the lab

De opleidingen & trianingen onder Explore zijn er voor iedereen die op een gedegen en aantrekkelijke wijze kennis wil maken met laboratoriumtechnieken zoals gaschromatografie, massaspectrometrie of juist opgedane praktijkervaringen wil koppelen aan eengoede theoretische basis.

Excel your knowledge

De opleidingen & trianingen onder Excel zijn er voor de laboratoriumprofessionals met vakkennis en -ervaring, die behoefte hebben aan verdieping, hun vaardigheden willen verbreden of actuele problematiek vanuit een ander perspectief willen benaderen.

Enrich your work

De opleidingen & trianingen onder Enrich zijn er om onderwerpen buiten de reguliere laboratoriumtechnieken te behandelen, waarmee men in de dagelijkse (lab)praktijk wordt geconfronteerd.

Filter Categories
Alles
Explore
Excel
Enrich

© IS-X Academy | IS-X Academy is onderdeel van Interscience B.V. Concept & Design: Reclame Enzo