Chromeleon Smart Automation

SMART SEQUENCING

Geschikt voor
Professionals met ervaring met Chromeleon die de intelligentie van deze software zo optimaal mogelijk willen benutten.

Cursus

Naast een breed scala aan controlemogelijkheden, biedt Chromeleon u de mogelijkheid beslissingen te nemen tijdens injecties en daarmee in te grijpen in de sequence. Deze beslissingen die u, normaal gezien, achteraf neemt is een tijdrovende bezigheid, zeker wanneer u analyses opnieuw moet uitvoeren.
Het blijft immers zonde van de tijd om injecties uit te voeren waarvan achteraf blijkt dat de blanco injectie uit de serie niet aan de gestelde eisen voldoet. Dit is slechts één van de voorbeelden waar Chromeleon zijn kracht bewijst. Volledig automatisch controleert Chromeleon de blanco op vervuiling waarna bijvoorbeeld een herinjectie van de blanco volgt. U bepaalt overigens wat die beslissing is. U programmeert dit eenvoudig zelf en het levert een aanzienlijke tijdswinst op!

Tijdens deze training leert u slim programmeren binnen Chromeleon. Naast een theoretisch deel over programmeren, gaat u aan de slag met het uitwerken van een aantal praktische cases. U bent daarna in staat om tijdbesparende acties en kwaliteitverhogende analysemethodes door te voeren op uw eigen analyses. Kortom, een training die de ervaren Chromeleon gebruiker niet mag missen!

AANTAL DAGEN1
TYPE CURSUSMerkafhankelijk
NIVEAUSpecialisatie
BESCHIKBARE DATAOp aanvraag
PRIJSOp aanvraag

Jean-Louis Brix,
Analytical service engineer
bij Interscience

“Een analyse valt of staat met een correcte injectie. Wij merken in het veld dat hier vaak onduidelijkheden over bestaan, met name over PTV en Headspace. Meerdere cursussen geven veel aandacht aan dergelijke monsterintroducties. Onmisbaar voor wie hier dagelijks mee werkt.”

Jean-Louis Brix,
Analytical service engineer
bij Interscience

“Een analyse valt of staat met een correcte injectie. Wij merken in het veld dat hier vaak onduidelijkheden over bestaan, met name over PTV en Headspace. Meerdere cursussen geven veel aandacht aan dergelijke monster-introducties. Onmisbaar voor wie hier dagelijks mee werkt.”

Inschrijven voor de opleiding

Chromeleon Smart Automation

Er zijn op dit moment geen beschikbare data voor deze opleiding. Tegen het eind van het jaar komen er voor 2023 weer nieuwe data beschikbaar

© IS-X Academy | IS-X Academy is onderdeel van Interscience B.V. Concept & Design: Reclame Enzo